Hur man programmerar keyless inresa fjärrkontroller i en Hyundai Sonata

Det nyckellösa låssystemet i din Hyundai Sonata är en del av fabriken larmsystemet. Om du måste byta ut en förlorad eller skadad fjärrkontroll, omprogrammering kommer att bli nödvändigt. Fjärrkontrollen är viktig eftersom den inte bara låsa och låsa upp dörrarna, det också vapen och avväpnar den fabriken larm när du öppnar eller stänger dina bildörrar. Nya fjärrkontroller finns tillgängliga från alla Hyundai-återförsäljare. Även om de kommer att programmera den för dig, kan du göra det själv, och spara en programmering avgift. Instruktioner
1

lokalisera säkringen panelen under instrumentbrädan på förarsidan av bilen. Precis nedanför det är styrenheten för fabriken larmsystemet. Öppna locket på larmsystemet styrenheten och lokalisera minnet växeln innanför
2

Kontrollera att strömbrytaren är i läge "Off",. Om det inte, slå till "Off" position. Detta är viktigt för att systemet ska förstå vad du vill att den ska göra när du flyttar till programmeringsläget.
3

Sätt i nyckeln i tändningslåset för din Sonata och vrid nyckeln till "On" läge. Vänta i 60 sekunder, flytta sedan minnet switch inuti styrenheten till "Set".
4

Tryck och håll in "Lock"-knappen på fjärrkontrollen för en hel minut. Detta gör att fjärrkontrollen och styrmodulen för att kommunicera och synkronisera. Släpp "Lock"-knappen och vrid minnet omkopplaren i styrenheten tillbaka till "Off".
5

Vrid tändningsnyckeln till "Off" och testa fjärrkontrollen genom att trycka på "Lock" eller "Lås upp"-knappen, kontrollera att dörrarna gör Lås eller Lås upp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126279.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.