Hur man byter en fettpatron

fettpressar är användbara för att smörja smörjnipplar på din bil och gräsmatta utrustning. Det finns två metoder för lastning fettet i en fettspruta. En är att fylla pistolen med löst fett, som kan vara rörigt. Byta en fettpatron är mindre rörigt och oftast kräver mindre tid. Replacement fettpatroner finns på bildelar butiker. Saker du behöver
tidning
spetstång
ersätter fettpatron
Visa fler instruktioner
1

tag i toppen av den fjäderbelastade handtag och Dra rakt upp tills handtaget låses på plats. Den fjäderbelastade handtaget är botten av fettspruta fat. Sprid lite tidningar på en plan yta.
2

Håll tunnan av fettspruta i ena handen. Vrid överdelen av fettspruta moturs med den fria handen. Placera toppen av vapnet på tidningen.
3

Vrid pipan fettspruta på sin sida under en papperskorg. Ta tag i fodret på den tomma patronen inuti pipan med en tång nål näsa, och dra ut patronen ur pipan. Placera den förbrukade patronen i papperskorgen.
4

Dra locken från den slutna änden av den nya fettpatron. Sätt fettpatron in fettet eldröret.
5

Thread toppen av fettspruta på pipan löst. Vrid den fjäderbelastade handtaget medurs för att låsa upp handtaget. Skjut den fjäderbelastade handtag i pistolen något för att avlägsna eventuell luft.
6

Dra toppen av fettspruta för hand tills du inte kan vända det längre. Krama avtryckaren för fettspruta med munstycket på pistolen över tidningen. Håll klämma tills fett kommer från slutet av munstycket.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126845.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.