Hur man identifierar lacken på ett fordon

Automotive FÄRGER har namn så varierande som antalet olika märken och modeller som finns. Oavsett om du behöver köpa Bättringsfärg, måla en ny del för att matcha eller helt enkelt försöka vara mer kunnig om din bil, att veta det specifika namnet på lacken är viktigt. Lyckligtvis är denna information helt enkelt att få när du vet var du ska leta. Det är lika enkelt som att läsa ett nummer och eventuellt göra några telefonsamtal. Saker du behöver
bilens instruktionsbok eller kulörkod plats guide
Visa fler instruktioner
1

Identifiera märke och modell på fordonet. Gör detta genom att konsultera instruktionsboken eller besöka en återförsäljare eller mekaniker som sysslar med den typ av fordonet i fråga.
2

Leta koden färg färg för just din bil. Beroende på märke och modell på fordonet, kan denna vara belägen i vilken som helst av ett antal platser. Instruktionsboken kommer att berätta var du hittar den. Om du inte har en instruktionsbok, konsultera en färg guide kod plats, såsom Express Paint online guide.
3

Kontakta fordonets återförsäljare om du ändå inte kan hitta färgen koden eller om koden är oläslig. Återförsäljaren bör kunna förse dig med färgen färgkod när du ger den med bilens VIN-nummer.
4

Ta koden lacken till en bil färg återförsäljare för att lära sig namnet på färgen som motsvarar den färgkod.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126577.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.