Hur man bibehåller servostyrning vätskenivåer i en Dodge Ram

Dodge Ram hänvisar till en rad av lastbilar och skåpbilar som produceras av Dodge. The Ram etikett användes före 1980-talet och den mest aktuella raden av Ram fordon har återfått sin popularitet. Dodge Ram fordon från 1990-talet och 2000-talet är kända för sin makt och lastkapacitet. Hemma underhåll för dessa fordon är enkel och lättillgänglig för bassystem. Saker du behöver Flighter Dodge godkänd styrservoolja
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera kolvens effektnivåer Steering Fluid, tillsammans med andra vätskor som kylvätska och broms och transmissionsvätskor varje månad om du kör en Dodge Ram 1500, 2500 eller 3500 lastbil eller en gång var 7500 miles om du kör en 1500, 2500 eller 3500 skåpbil.
2

Park din Dodge Ram på en plan yta och låt motorn svalna innan du kontrollerar alla vätskenivåer som ojämna ytor eller heta temperaturer kan orsaka felaktiga avläsningar vätskenivån.
3

Leta behållaren Steering Fluid i maskinavdelningen där den är märkt i enlighet med detta. Ta av locket på behållaren för att kontrollera att servostyrningen vätskenivån är högre än den låga nivån märket, men inte överstiga den högsta nivån.
4

Lägg godkänd vätska servostyrning, om det behövs. Om du hittar dig själv att lägga vätska ofta, kontrollera behållaren själv och de omgivande slangar och klämmor för att säkerställa att inga delar har blivit sliten, korroderade eller lösa och byt ut delar vid behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124250.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.