1998 Ford F - 150 bränslepump Information

Bränslepumpen i en 1998 Ford F - 150 håller tillräckligt flöde av bensin från bränsletanken i tändsystemet . Bränslepumpen fungerar genom att skapa positivt tryck i bränsleledningarna , som i sin tur skickar bensin till motorn. Specifikationer

bränslepumpen i en 1998 Ford F150 är en elektrisk pump försedd med en primär och sekundär spänning krets , som kontrolleras av framdrivning styrmodul ( PCM ) och kopplas direkt till batteriets spänning , respektive. En tröghetsomkopplare placerad bakom passagerarsidan kick panel kommer att stänga kretsen bränslepumpen i händelse av en kollision av säkerhetsskäl .
Plats

bränslepumpen på en 1998 Ford F - 150 monteras med en särskild inriktning på insidan av gastank och har elektriska anslutningar matar in och ut ur systemet . För att ta bort bränslepumpen för underhåll frågor , måste du befria först bränsletrycket på systemet och sedan ta bort bensintanken .
Bränsletryck

bränsletrycket ska vara 50 kg. per kvadrattum ( psi) under en 4,6 - liters motor . På en 5,4 - liters motor , bör det vara 35 till 40 psi med motorn avstängd och 62-69 psi med motorn igång . Efter att motorn har gått i fem minuter , kommer det att nå bränsletryckssystem håll --- 30 till 40 psi .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128779.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.