Hur till Ren Korrosion på ett batteri

Blybatterier finns i många olika bilar, och är allmänt tillgängliga på auto-delar butiker över hela landet. Dessa batterier har en tendens att uppleva korrosion på anslutningarna, som bildar en vit, kalkhaltig ansvarsfrihet på ytan. Så småningom, skapar detta ett problem med den elektriska anslutningen, och det kan leda till ett problem startar eller laddar bilen. Lyckligtvis finns det några enkla och billiga sätt att rensa bort batterikorrosion. Denna metod använder hushållsartiklar. Saker du behöver
skruvnyckel som
Bakpulver
Vatten
Liten stålborste
Visa fler instruktioner
1

Pop huven och lokalisera batteriet. Kontrollera om korrosion på polerna och skrubba bort några av de stora insättningar med hjälp av stålborste. Häll ungefär en matsked bakpulver ovanpå varje batteripolen, och se till att få det mesta av ytan täcks.
2

Häll cirka en matsked vatten på varje batteri terminal. Häll tillräckligt för att göra bakpulver våt, men inte tillräckligt för att tvätta bort alla bakpulver. Låt bakpulver att suga på polerna på batteriet i minst 30 minuter.
3

Tvätta batterikontakterna med vattnet. Kontrollera om korrosion igen. Koppla bort den negativa polen på batteriet med en skiftnyckel, upprepa sedan för den positiva polen. Upprepa steg 1 till 2 igen, men den här gången, använda stegen för de enskilda batteripolerna och batteripolerna.
4

Tvätta batteripolerna och inlägg. Återanslut pluspolen till batteriet med hjälp av en skiftnyckel och sedan ansluta den negativa terminalen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126479.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.