Hur installerar jag Drivremmar på en 2001 Nissan Altima?

Det finns fem motorer remskivor att drivremmen ansluter till den motor 2001 Nissan Altima. Beläget på passagerarsidan av motorn precis bakom generatorn, stramar spännrullen och lossar drivremmen. Spänningen remskiva är en rund inventarium hos den övre delen av motorn med en metall arm på toppen av den med en fjäder på insidan. Spännrullen är förinställd så att du inte behöver ha något vridmoment specifikationer. Saker du behöver
Skiftnyckel
Drivrem
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på Altima och anslut skiftnyckel till metall arm på toppen av spännrullen. Lossa skiftnyckeln med sväng hjulet och placera skiftnyckel på metall arm. Dra nyckeln med sväng hjulet för att säkra skiftnyckel metall arm. Se till att nyckeln är i mitten av armen, och att det är tätt fäst vid metall arm.
2

Placera den räfflade sidan av drivremmen på den räfflade sidan av den stora remskivan på botten av motorn och styra bandet upp till remskivan ovanför. Seat remmen i denna remskiva, se till att spåren på bandet stämmer med spåren på skivan. Guide bältet över till den lilla remskivan framtill på motorns sida och upp till generatorn remskiva.
3

Dra nyckeln mot kylaren för att lossa spännrullen. Guide remmen runt spännrullen och släpp spännrullen sakta. Koppla bort nyckeln från spännrullen motsatt sätt som du anslutit den och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127179.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.