Så att välja rätt bil batteri för en Subaru

Välja den perfekta batteriet för din Subaru kan bidra till att göra din bil tillförlitlig, kraftfull maskin den var avsedd att vara. Att ha en gedigen förståelse av de modeller, spänning och garantier finns för bilbatterier kan göra dig en upplyst konsument och bidra till att förhindra dig från att falla offer för en affär eller säljargument som kanske inte passar dina behov. Saker du behöver
Subaru bruksanvisning
Visa fler instruktioner
1

Review din Subaru bruksanvisning. Olika märken och modeller kommer att rekommendera olika batteri dimensioner för korrekt passning särskilt fordon. Bekanta dig med de rekommendationer för att hitta det bästa batteriet för din Subaru. Leta efter batterier med högre startkapacitet ampere vid 32 grader (som anses normala utgångslägen): 800 och uppåt är ett bra nummer, men det kan gå mycket lägre. En bra garanti är en annan viktig faktor att tänka på, eftersom de kan variera från sex månader till fem år.
2

Tänk på miljön i vilken du styr din Subaru. Om du behöver operation i särskilt kalla temperaturer, se till att du köper ett batteri med hög Kallstartström ampere (CCA) specifikation. Var medveten om att 1050 Ampere är ett bra nummer, men vissa batterier kan vara så låg som 640 ampere, vilket inte kommer att fungera lika bra i kylan.
3

Tala med bildelar återförsäljare i ditt område. Fråga om priserna för de olika batterier som faller inom de rekommenderade specifikationerna för din Subaru. Se upp för försäljning, rabatter och belöningar klubbens medlemsförmåner, som kan variera från butik till butik.
4

Köp ditt batteri från en kedja bildelar återförsäljare, eftersom många kommer att installera din nya batteriet utan extra laddning, och kommer att kunna kassera din gamla batteriet lagligt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126454.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.