Hur att behålla makten Nivåer Steering Fluid i en Plymouth Voyager

Kontrollera styrservovätskans nivå i Plymouth Voyager är ett enkelt sätt att utföra hemma underhåll på din bil och förlänga fordonets livslängd. Du kan spara tid genom att kontrollera alla vätskor samtidigt inklusive styrservoolja, bromsvätska, växellådsolja och kylvätska. Inspektera systemets servostyrning hjälper också fånga läckor tidigt och förhindra skador under huven. Saker du behöver
vätska Servostyrning eller automatisk transmissionsolja för användning i Plymouth fordon
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera Styrservoolja i Plymouth Voyager varje 7.500 miles för att se till att vätskan inte är låg. Du kan kontrollera vätskenivån tidigare om du har problem med styrningen eller misstänker en läcka, men du bör inte annars måste lägga vätska snabbare än 60.000 miles.
2

Parkera bilen på en plan yta och låt minst en halvtimme för motorn svalna innan du kontrollerar styrservovätskans nivå. Varm styrservoolja läser på en annan nivå än kall servostyrning vätska och kommer att orsaka en felaktig läsning.
3

Lokalisera kraftbehållare steering fluid i maskinavdelningen. Behållaren ska märkas.
4

Ta av locket och dra ut oljestickan. Rengör oljestickan av med en trasa och sätt in i behållaren, ta bort oljestickan igen för att läsa vätskenivån. Om vätskan är lägre än den låga markeringen, tillsätt vätska mycket gradvis för att undvika att fylla över den maximala nivån markeringen.
5

Inspektera behållaren och omgivande slangar och klämmor för lösa, slitna eller trasiga delar som kan orsaka en läcka i servostyrningen. Hot styrservoolja läcker in din motor kan allvarligt skada din Plymouth Voyager.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124268.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.