Vanliga problem med Volkswagon Jetta Cars

Volkswagen är en populär och allmänt pålitligt import val för amerikanska konsumenter. Med graden av penetration det tyska företaget har på den amerikanska marknaden, upprätthålla importen är inte särskilt komplicerat eller mer benägna att huvudvärk än de flesta inhemska bilmodeller. Dock är det inte att säga Volkswagen är buggfri. Deras mest populära kombi, Jetta, har en mängd mindre problem som rapporterats av flera förare. Även om ingen av dessa buggar bör vara tillräckligt för att förbjuda en Jetta från din fråga, de är bra att veta i förväg. Förberedd med rätt information, kan du undvika att bara äga en citron. Elektriska system

Ett av de vanligaste klagomålen rör Volkswagen Jetta är den frekvens med vilken de inre elektroniska komponenterna sönder. Vanliga problem är trasiga fläktar och lampor, oftast beroende på lösa ledningar. Enligt skildringen av flera förare, har Volkswagen Jetta lösa ledningar omedelbart under instrumentbrädan som tenderar att lossna eller sliten, vilket minskar effekten av inredningssystem.
Motorproblem

annat vanligt klagomål, ofta i samband med elektriska problem, är problem med ett motorstopp motor eller en motor som inte startar. Detta tenderar att vara den vanligaste orsaken till en Jetta bli en citron, då ett antal faktorer kan göra motorproblemet svårt att diagnostisera och reparera. Oftast beror det på störningar med elstart, men transmission problem är också vanligt att maskinen.
Påminner

Förutom de klagomål som ofta nämns av olyckliga Jetta ägare, har Volkswagen utfärdat ett antal återkallelser på egen hand. Medan de flesta av dessa har korrigerats, är det värdefull information för dem som avser att köpa en begagnad Jetta. Den senaste återkallelsen berodde på felaktigt inriktade strålkastare som inte fungerar som de borde ha under normala körförhållanden. En allvarligare återkallelse, genomfördes 2007 nämner möjligheten av en sliten bränsleledning tända en eld. Addera Kronisk påminner

I linje med andra klagomål om de elektriska komponenterna, Volkswagen utfärdat en återkallelse för att åtgärda problem bromsljuset 2006. Men till skillnad från andra frågor som har krävt påminner, trasiga bromsljus har varit föremål för två ytterligare återkallelser sedan, vilket indikerar ett kroniskt problem.
Paint Problem

Även om inte en super vanligt klagomål, har många förare noterade Jetta s tunna lack, vilket tenderar att nagga mycket snabbt. Problem med stötfångaren har varit särskilt vanligt, till den grad att många återförsäljare driver bättringsfärg på köparna av Volkswagen Jetta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124579.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.