Hur man ändrar strålkastare på en 2002 Chevy Cavalier

Du bör byta strålkastare lökar på 2002 Chevrolet Cavalier när du märker att man har misslyckats. Korrekt strålkastare operation är nödvändig för din synlighet på natten. Strålkastarna på 2002 Cavalier är åtkomliga inifrån motorrummet när du tar bort dammskyddet på framsidan av facket. Du kan köpa reservlampor för din bil på en Biltema eller Chevrolet återförsäljare. Saker du behöver
spårskruvmejsel
hylsa och spärrskaft set
Visa fler instruktioner
1

Lyft huven på din Cavalier. Prop huven på sitsstången medan du arbetar.
2

Leta dammskyddet bara i motorrummet som täcker toppen av strålkastare församlingar. Ta bort de sju klämmorna för att dra dammskyddet gratis. Bänd mitten av varje klipp med en skruvmejsel och dra klippen gratis på dammskyddet.
3

Lokalisera rektangel-formade hålet strax ovanför pannlampan. Sätt i en skruvmejsel i hålet och tryck ner spärren inuti. Dra blinkers och parkeringsljus montering fram ur fordonet.
4

Demontera bultarna som fäster strålkastarenheten på framsidan av din Cavalier med hjälp av en hylsa och spärrskaft. Det finns två bultar montera enheten på bilen. Dra upp och ut på strålkastarenheten att ta bort den från fästet området.
5

Twist moturs på låsringen bakom lampan på din Cavaliers pannlampan. Ta bort ringen och lyft sedan upp på klämman för att ta bort kablaget från glödlampan.
6

Dra glödlampan rakt ut ur aggregatet. Sätt i en ny glödlampa och tryck ledningsnätet på plats tills spärren klickar för att säkra den. Byt ut låsringen bakom glödlampan och vrid medsols för att fästa glödlampan i strålkastaren församlingen.
7

Skjut strålkastare montering tillbaka i position på din Cavalier och installera de två fästbultarna. Dra åt dem ordentligt med en hylsa och spärrskaft.
8

Tryck blinkers och parkeringsljus montering rakt in i monteringen området tills det är säkert. Låsfliken kommer klicka när det låser aggregatet i läge. Upprepa proceduren på motsatt sida om det behövs.
9

tillbaka dammskyddet i motorrummet på din Cavalier. Tryck på sju klämmorna tillbaka i position genom att trycka ned på mitten av klippet. Stäng huven på din bil och testa strålkastarna för att vara säker på att de fungerar korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125828.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.