Hur du ändrar Pluggar på en 1991 Chevrolet Lumina

Chevrolet Lumina var en populär tvådörrars version av Korsika, och den producerades från de senare 1980-talet till början av 1990. Med en äldre bil, har tändstiften typiskt bytas minst en gång, vilket kan göra att ersätta dem lite svårare, beroende på vem som gjorde den första installationen. I det här fallet är projektet fordonet en 1991 Chevrolet Corsica, men processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
3/8-tums Ratchet och förlängning
Tändstiftshylsa
Byte tändstift
Tändstift bladmått
Visa fler instruktioner
1

Låt motorn kallna helt tills det är kallt vid beröring. Pop huven och leta tändstiften intill avgasgrenröret. Ta tag i den närmaste tändkabeln till dig och dra bort det medan du vrider handen.
2

Placera tändstiftet uttaget på Ratchet och förlängningen och ta bort tändstiftet från huvudet.

3

Använd gnista verktyget plug gapping till gapet varje plugg till 0,045 tusendelar av en tum. Installera sedan en plugg i hålet för pluggen som du bara bort med ratchet, förlängning och tändstiftshylsor.
4

Tryck tändstiftskontakten tillbaka på tändstiftet tills du hör ett poppande ljud .
5

Upprepa steg 1 till 4 för de återstående tändstift. När du är klar, starta motorn och lyssna efter eventuella misständningar. Om motorn inte startar, kontrollera igen alla tändkablarna för rätt anslutningar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125761.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.