Vikten av en Tändstiftsgap

Tändstiftet gap är viktigt för utförandet av din motor . Varje bil är annorlunda , och väder och körstil kan ändra det optimala mellanrummet för bästa prestanda . Tillverkare Rekommenderad Gap

Tillverkarens rekommenderade tändstift gapet är avsedd att arbeta för kallt väder och en dåligt inställd motor . Du kan förbättra prestanda genom att öka gapet . Addera körstil


Om du gillar att köra full gas , då du kan behöva för att bibehålla eller minska gapet tändstiftet . Om du kör normalt , då ett ökat gap kommer att resultera i bättre gas körsträcka .
Du trimma din egen bil ?
P Om du trimma din egen bil och gör så ofta , kan du justera avståndet tändstiftet för väder och vilken typ av körning du vill göra . Om du inte gör det , så ska du nog bara lämna lucka där det är .
Verktyg för jobbet

Du kan köpa ett tändstift mätare gap kona från alla bildelar butik . Det gör att du kan mäta och göra justeringen genom att försiktigt trycka nedåt på en hård yta för att minska eller försiktigt bända upp för att öka gapet .
Take Care

Take Se till att inte skada dina tändstift när man gör justeringar . Använd rätt typ av tändstift till din bil och körsätt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125533.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.