Hur man installerar en 1988 VW Scirocco 16V Door Handle

VW Scirocco 16V var en sportig coupé baserad på MKI Golf-plattformen, som den första generationens Scirocco byggde också på. De 16V erbjuds mycket starkt resultat från sin 1,8-liters DOHC, inline 4-cylindrig motor. Idag är 16V en relativt ovanlig syn (som någon Scirocco) på vägen, men denna modell är uppskattad av många Volkswagen entusiaster som en kul-till-enhet, snygga klassiska VW. Den yttre handtaget på en Scirocco 16V är faktiskt ganska lätt att ta bort och installera. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Bänd prydnadslisten som rinner ner i mitten av dörrhandtag av med en platt skruvmejsel eller liknande anordning. Gör detta noggrant för att undvika att repa eller skada trim. Ställ undan klädseln.
2

Ta bort de två skruvarna som håller handtaget till kroppen med en stjärnskruvmejsel. Skjut handtaget mot framsidan av bilen för att släppa det. Inte tappa inte de små gummipackningar som tätar båda ändarna av handtaget till dörren.
3

Montera dörrhandtaget genom att skjuta det på mot baksidan av bilen. Kontrollera att gummipackningar är i sin rätta orientering.
4

Montera de två skruvarna med att hålla dörren handtaget på plats med en stjärnskruvmejsel. Installera om plasten beklädningsdetalj på dörrhandtaget genom att trycka den på plats, se till att den är ordentligt installerad. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126796.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.