Hur Jämför FVP Batterier till Andra Auto Batterier

Bilbatterier är alla i stort sett samma. Tillverkarna använder lite olika material eller modifieringar standard layout av de inre delarna, men slutresultatet är likartade. Du har alternativ för normala vätske-batterier, vilket är vanligast, eller dyra gel-batterier. Gel-batterier använder en gel för att hålla elektrisk laddning vilket gör dem bättre i extremt kall väderlek eller installeras i udda vinklar. Annars, gel-batterier och flytande-batterier är nästan identiska. Jämföra FVP batterier, en tillverkare av flytande-batterier, till andra tillverkare kräver att titta på storlek, CCA /CA och garantier. Saker du behöver
Måttband
Pencil
Paper
Visa fler instruktioner
1

Mät storleken på din befintliga FVP batteri. Mät höjd, bredd och djup av batteriet. Skriv ner måtten och placeringen av den positiva polen, såsom fram-höger som du ser på batteriet.
2

Skriv ner CCA, CA, och garanti. CCA är de kalla-cranking ampere eller hur många ampere tillämpas vid kall-start av fordonet. CA är de veva ampere används när varm-start av fordonet. Garantin kommer att listas med ett fritt utbyte period och ett proportionellt ersättare period.
3

Besök flera auto butiker. Jämför CCA, CA, och garantier för alla batterier som är lika i storlek eller mindre med den positiva polen ligger på samma hörn. Den bästa reservbatteri för FVP batteriet är ett med en likvärdig eller bättre garanti med lika eller större CCAs och CA. Den totala storleken spelar ingen roll så länge det nya batteriet är lika med eller mindre än originalet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128978.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.