Hur man gör en ljushöjden

strålkastare som inte är inriktade på rätt sätt kan kasta hårda ljuset i ögonen på förare som passerar förbi och kan äventyra ditt siktfält vid mörkerkörning. Rätta dina oregelbundna strålkastare genom att utföra en balk justering. De flesta bilar har strålkastare med en justerskruv som kan lossas för att göra vertikala väglinjer. Vissa bilar har också en andra skruv som gör att du kan göra horisontella sträckning. Saker du behöver
lufttrycksmätare
Maskeringstejp
Level
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera lufttrycket i däcken med en lufttrycksmätare. Pumpa däcken som är nödvändiga för att uppnå rätt inflation. Däcken måste ha tillräckliga och lika tryck så att bilen kommer att sitta nivå medan du rikta strålarna.
2

parkera bilen direkt framför en plan vägg, med den främre delen av bilen inför väggen.
3

Placera en bit maskeringstejp på väggen direkt framför mittpunkten på framsidan av din bil (punkt mellan de två strålkastarna).

4

Placera en bit maskeringstejp på väggen direkt framför de centrala punkterna i din strålkastare.
5

Kör rakt bakåt tills du är parkerade 20 till 25 meter från väggen.
6

Gå tillbaka till väggen. Använd ett vattenpass för att få raka linjer från tejpbit markerar bilens center till tejpbitar som markerar strålkastarna. Placera en annan tejpbit på varje strålkastare tejp på de punkter där nivån skär dem. Du gör hårkorset för inriktning av strålarna.
7

Pop huven och leta efter justerskruven (er) på bekostnad av strålkastarna.
8

Turn på din strålkastare.
9

Lossa skruven (er) och svänga strålkastarna som krävs för att anpassa kärnan centrum av balkarna med korsande märken på väggen. Släck belysningen och dra åt skruven (s) efter avslutad justering. Stäng huven och städa upp på väggen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125709.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.