Hur man testar en Ford Regulator Generator

Motorn i din Ford går genom användning av en elektrisk generator som kallas en generator. Generatorns laddar batteriet i din bil eller lastbil när strömmen är på och håller det elektriska systemet igång. Om generatorn misslyckas, kommer fordonet stänga eftersom batteriet kommer inte längre att hålla en avgift och det finns därför ingen elektrisk ström. Om din generator slutar fungera, är det en bra idé att testa det första att se till att problemet är elektriskt innan du byter den. Saker du behöver
Digital multimeter
Visa fler instruktioner
1

Park din Ford bil på en plan yta och dra åt parkeringsbromsen. Starta motorn på fordonet och öppna huven för att exponera motorn. Ta digital multimeter och ställ in ratten till DC volt inställning, eftersom generatorn av fordonet ger ut likström, inte växelström.
2

Placera minuskabeln på multimeter på minuspolen av batteriet, vilket indikeras med en negativ symbol och en svart kabel. Placera den positiva ledningen på multimetern på muttern som håller den elektriska kabeldragning till generatorn, vilket markeras med en röd kabel som leder från batteriet. Addera 3

Kontrollera den digitala displayen på multimeter och se den aktuella behandlingen är mellan 13,7 och 14,7 volt för en fungerande generator. Förstå att något mindre än som indikerar ett problem och generatorn kan behöva bytas ut. Kontrollera att den elektriska kontakten är ansluten till generatorn ordentligt - här kontakten går elektrisk ström genom fältlindningarna av generatorn själv, kontrollera det genom att fästa den positiva ledningen på multimetern. Leta efter en 12-volts läsning, som något mindre är ett tecken på ett misslyckande med de inre delarna.
4

Diagnostisera generatorn med avläsningar från multimeter. En 12-volts läsning från kontakten tillsammans med en avläsning som är mindre än 13,7 volt på generatorn i sig indikerar en dålig generator som behöver bytas ut, medan en 12-volts behandlingen på kontakten plus en läsning mellan 13,7 och 14,7 volt på generator betyder generatorn i sig är bra, och de problem som du har med elektrisk ström kan hänföras till elektriska ledningar av din Ford.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127892.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.