Hur man installerar en matta Kit för en VW Bug

Din VW Bugs mattor är en av de mest märkbara aspekterna av dess inre. Över tiden, men blir mattan på en välanvänd bil bleka, slitna och ibland trasiga. Lyckligtvis är Bug en liten bil med en liten inre, vilket gör det ett lätt jobb att byta ut mattan, vilket kommer att förvandla din bils interiör. Nya mattor ger tillbaka den nya bilen lukten, och lägger till en skarp och ren utseende till din Bug interiör. Carpet kit för Volkswagen Skalbaggar finns tillgängliga från en mängd olika källor, inklusive Apple Tree Auto. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Dammsugare
Cleaner (Simple Green, etc.) katalog Scraper
Stålborste
Saxar
Brukskniv
Lim (spruta eller pensel på) katalog Brush (tillval)
Visa fler instruktioner
1

bort sätena, som hålls på med bultar på framsidan och baksidan, med en hylsa och spärrskaft.
2

Dra upp gamla mattor och ljuddämpning under den. Ta del av vilka bitar av mattan går var och hur de överlappar varandra. Använd en kamera och ta bilder eller rita ett diagram.
3

Skrapa alla överflödigt lim, ljuddämpning och annat material som har fastnat i golvet. Rengör golv och alla de områden där mattan kommer att placeras med renare och en trasa. Torka den ordentligt.
4

bort växelspaken genom unbolting de två 13 mm bultar. Ställ växelreglaget åt sidan.
5

Applicera lim på varje bit av mattan som du går. Om du spraya det på, spraya på två eller tre vinklade skikt, håller burk ca 10 inches från mattan. Låt limmet inrättats i ungefär fem minuter innan om varje avsnitt på plats.
6

Installera den nya mattan en bit i taget, att följa anvisningarna som medföljer mattan kit eller diagrammet som du gjord för att hålla reda på var varje bit av mattan går. Börja med fotutrymmet och sedan arbeta dig tillbaka ner på sidorna av bilen, avslutar med den bakre delen bakom framstolarna. Mattan som går bakom baksätet kan behöva lite putsning för att passa ordentligt.
7

Montera de bitar som löper längs sidan under dörren med breda bitar mot baksidan. När du tar bort de gamla bitar, se till att notera om mattan går under metallen kanten eller helt enkelt över det.
8

Skär ett hål för nödbromsen för centrum bit av mattan med saxen eller mattkniv. Rulla mattan fram till nödbromsen på varje sida för att avgöra var hålet ska skäras. När du har gjort snittet, installera det över nödbromsen och limma den på plats. Bit av mattan på som täcker shifter
9

Lim. Skär ett hål i mattan för växelspaken. Låt limmet torka sedan installera växelspaken över nya mattor. Installera sätena.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125548.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.