Automobile Förvaring

Du kan välja att lagra ett fordon av olika skäl, bland annat vinter eller svåra väderförhållanden, tillfälligt flytta till en annan plats, militära insatser eller du saknar utrymme för det i ditt hem. Efter standardiserade procedurer hjälper uppstå att din bil förblir säker under sin tid i förvaring, redo att köras när våren anländer. Lagringsplatser

Hitta en ansedd spermastation att lagra ditt fordon. Din lokala mässområdet kan erbjuda en lagring alternativ under vintermånaderna, eller en vän eller familjemedlem kan ha en lada eller extra garage du kan använda. Vara säker på att platsen är säker från potentiella stöld eller skada. Addera Allmänna riktlinjer

Prepping din bil för lagring kan ta lite tid, men det är värt ansträngningen. Rengör och dammsug insidan ordentligt, vara säker på att komma in i alla hörn och kanter för att rensa ut någon mat eller smulor som kan gömma sig. Ta bilen till en biltvätt och rengör undersidan för att ta bort smuts och sot. Rengör hjul hjulet. Tvätta och vaxa utsidan och polera instrumentbrädan och insidan vinyl med ett bra rengöringsmedel, såsom Meguiar s. Köp en flaska bensin stabilisator, såsom Sta-Bil. Gå till bensinstationen och tillsätt stabilisator. Låt bilen gå en stund tills motorn har nått oss. Denna process kommer att hjälpa blanda stabilisatorn i gasen för att förhindra att bensinen från att förvandlas till lack.
Förvaring inomhus

Välj förvaring inomhus om du kan för ditt fordon. Samla ditt material. Du kommer att behöva en presenning att täcka golvet, verktyg för att koppla bort batteriet, trasor och smörjning. När du kommer till lagringsplatsen, lägga presenning på golvet och köra bilen på det - det hjälper till att förhindra fukt från att attackera undersidan av bilen. Sätt en trasa mellan torkarbladet och vindrutan. Smörj huvfäste och gångjärn dörr. Stäng dörrarna tills de når den första klick. Detta förhindrar att gummilisten från att kollapsa under lagring månaderna. Popular Mechanics föreslår att du tar bort tändstiften och spraya dem med olja, vrid vevaxeln för hand, sedan tillbaka tändstiften. Lossa batterikablarna (negativ först), ta sedan bort batteriet. Ta ut batteriet hem och förvara den för vintern, med en rännil laddare för att behålla laddningen. Slutligen, täcka fordonet med en bil täcka.
Utomhus Förvaring

Följ de allmänna riktlinjerna för förvaring inomhus, men täcka marken med plywood täckt med en presenning eller tung ark plast. Så länge du kommer att täcka bilen, lämna fönster öppna mer än en halv tum för att tillåta luftcirkulation. Lägga malkulor kommer att hålla möss från häckande i bilen under vintern. Investera i en högre prisklasserna bil täcka som är porös nog att andas, men ändå tillräckligt stark för att skydda fordonet från vintern slitage. Du kan behöva att spendera upp till $ 300 för en kvalitet bil täcka. Du hittar det pris värt som det ger maximalt skydd för din bil. Du kan överväga att sätta ett par tunga, mjuka filtar under bilen locket för att suga upp fukt under vintern. Den bästa täckning för utsidan täcker hjulhusen och säkras med bungee-typ sladdar.
Andra förslag

Kontrollera med din bil försäkringsbolag för att se om du kan minska din försäkring när din bil är i lager. Försäkringsbolaget kan behöva känna till lagringsplatsen och huruvida bilen är åtkomliga under sin tid i förvaring. Var noga med att du ringer försäkringsbolaget några dagar innan du tar bort din bil från lagret så att du har ordentlig försäkring.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125380.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.