Honda Civic motorproblem

Japanska biltillverkaren Honda har producerat Civic som en liten, prissatt nybörjar bil sedan 1973. Sedan dess har erbjudits i många varianter och genomgått betydande design och förändringar styling. Civic övergripande tillförlitlighet och låg kostnad har gjort den till en av de bäst säljande bilarna genom tiderna. Men flera problem, varav vissa omfattar fordonets motor, är kända för att plåga Honda Civic. Typer av problem

Drivers har rapporterat problem med Civic motorer som sträcker sig från det enkla till mycket komplexa. Vissa problem, såsom överdriven motorljud eller dålig bränsleekonomi, kan kopplas till en mekanisk defekt eller vara ett resultat av dåliga körvanor. Många Civic förare har rapporterat problem med motor sensor som leder till överdriven bränsleförbrukning eller en felaktig Check Engine varningslampa. Andra problemområden är motorns kamrem och packningar huvudet. Allvarligare problem är mindre vanliga men inte ovanligt, såsom spruckna motorblock som plågat några Samhällskunskap i mitten av 2000-talet.
Reparationer och

Många Civic motor problem täcks Hondas nya fordonstransmissionen garanti. För äldre fordon eller de köpt användas från en tredje part, kan motorn reparationskostnader variera från kostnaden för en enda timme av arbetet att återställa en trasig varningslampa till flera tusen dollar för en utbytesmotor eller en större reparation som att installera en ny motor blockera. Byta en trasig topplockspackning eller trasig kamkedjan vanligtvis kostar mellan hundra och flera hundra dollar.
Faror

farorna med Civic motor problem som omfattande som de särskilda typer av problem bilen har varit kända för att uppleva. Felaktiga varningslampor kan vara en olägenhet, men kan också hindra föraren från att larmas till mer allvarliga problem när de uppstår. Motorstopp är alltid en allvarlig risk eftersom det kan förekomma i rörliga trafiken och öka sannolikheten för en olycka. Andra problem, såsom dålig bränsleekonomi eller höga utsläpp, utgör miljörisker samt.
Hybrid motorproblem

Honda har erbjudit Civic som en gas-el-hybrid sedan 2003 års modell. Hybridmodellen har en bensinmotor kopplad med en elmotor och batteri, och det har upplevt sin egen unika uppsättning av problem. Under 2007 mer än 45.000 Civic Hybrider återkallades på grund av ett problem med det elektriska systemet som kan leda till att motorn stannar under drift. När det här problemet uppstod, kunde motorn inte startas.
Påminner

Civic Hybrid har varit föremål för en motor-relaterade minns antas av Honda. Återkallelsen skedde i juli 2007, och påverkas mer än 31.000 2006 Samhällskunskap årsmodell. Återkallelsen var avsedd att åtgärda en felaktig elektrisk anslutning som styrs motorns Integrated Motor Assist (IMA) systemet. Den dåligt utformade terminalen var föremål för en säkring misslyckande som sedan skulle leda till att motorn stannar under drift. Andra Civic motor problem, inklusive sådana som kan ha erkänts av Honda, var inte orsaken till eventuella ytterligare återkallelser.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125501.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.