Hur man målar en Mustang Underrede

Om du bor i ett kallt väder klimat och du är orolig för underredet av dina Mustang förtid rostar på grund av snö och salt, då du kan överväga målning eller rostskydd din bil. Många ställen erbjuder denna tjänst, och om du köper bilen ny, kan du oftast få generalagenten att göra det åt dig. Men om din bil är ett par år gammal, det är ett sätt att slutföra jobbet själv. Saker du behöver
Stålborste
Avfettaren
makt spruta eller luft spruta eller pensel
Blue målartejp
Chassis måla
Visa fler instruktioner

1

Scrub metalldelar underredet som har ytrost med en metall stålborste. Detta inkluderar plåt, axlar och andra delar som du vill måla. Sandpapper kan också användas i områden som du inte kan nå med en stålborste. Off områden
2

Tape som du inte vill få sprutdimma på genom att täcka den med blå målartejp. Ledningar, bränslepumpen och bussningar gummi bör skyddas från färg.
3

Torka eller spreja underredet med ett avfettningsmedel avsedd för bilindustrin användning. Torka med en torr, fettfri handduk. Allt fett måste skrubbas bort för att säkerställa att färgen fastnar på metallen.
4

Spray underredet med chassit färg. Billack leverantörer såsom Eastman.com deal i specialfärger som chassi färg. Du kan använda en elektrisk spruta, luft spruta eller ens måla på med en pensel. Använda en spay pistol kommer att ge dig de mest professionella resultat och tar vanligtvis kortare tid än applicera med en pensel. Se tillverkarens instruktioner på torktid eftersom varje varumärke kommer att vara annorlunda.
5

Applicera ett andra lager färg. Mustangs, särskilt sådana som kör bredare däck då beståndet kommer att sparka upp en massa smuts, stenar, salt och snö, vilket kan chip färgen. Ett andra skikt av färg kommer att bidra till att undanröja måla chipping. När torr, kan du ta bort den blå målartejp.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125410.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.