Mazda 3 DIMLJUS Replacement

Mazda 3 är en populär sport kompakt bil som i vissa modeller, kommer med valfria dimljus. Ofta dimljusen misslyckas och behöver bytas ut. Du kan också ersätta dimljusen med bättre eftermarknads lampor. Oavsett anledning, ta bort och ersätta dem på en Mazda 3 är ett lätt jobb som kan göras på några minuter. När man byter Dimljus

Den främsta anledningen till att du kanske måste byta dimljus är att ersätta en utbränd ljus. I det här fallet, kan du köpa nya lampor ersättare dimma från din lokala Mazda-återförsäljare eller från en Biltema. Du kan också byta ut dina dimljus med högre kvalitet, ljusare xenon högintensiva ansvarsfrihet (HID) lampor som ger överlägsen belysning. Dessa finns tillgängliga från en mängd olika källor, inklusive eBay och Auto Tillbehör Store, samt din lokala bildelar butik.
Ta bort den gamla DIMLJUS


På Mazda 3, är det en relativt enkel uppgift att ersätta en utbränd dimljus eller installera en uppgraderad. Koppla först bort batteriets minuspol för att förhindra kortslutning. Ta bort de två skruvarna som sitter i hjulhuset som håller skölden hjulhuset på plats. Under stötfångaren vid hörnet av bilen, finns det ytterligare tre skruvar som måste tas bort med en sockel. Försiktigt bända hjulhuset sköld öppen. När du tar bort skölden, bör du kunna se baksidan av dimman lätta höljet. Tryck på fliken på den nedre delen av den plastklämman som håller dimljuset på plats. Rotera klippet och dimljuset moturs för att ta bort dimman lätta.
Installera de nya DIMLJUS


Dra dimljuset ur plastklämman /kabelnät. Installera det nya dimljuset i klippet. Sätt tillbaka klämman och dimma ljuset i huset. Bolt skölden hjulhuset igen och anslut den negativa batteripolen. Slå på strömmen med startlåset och testa dimljusen att de fungerar korrekt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125269.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.