Body Shop Säkerhet vid slipning

Jag har utfört min egen kropp fungerar på mina bilar, men jag har aldrig tänkt på vad jag kan göra för min hälsa. Beviljas, var det arbete jag gjorde långt ifrån det arbete som sker i kroppen butiker varje dag över hela landet. Ett steg till rekonditionering ett fordon kropp slipning, vilket skapar en hel del damm. Detta damm kan ha skadliga biverkningar på din hälsa, så du måste veta hur du skyddar dig från föroreningar. Denna artikel kommer att belysa hur du kan hålla dig säker från skada medan slipning kroppen av ditt fordon. Farliga
p Det finns ett antal kemikalier som frigörs när du slipar din bil kropp, och enligt avdelningen för Toxic Substances Control, "slipning avfall kan vara giftigt om det innehåller tungmetaller som kadmium, krom, nickel, koppar, bly och zink. " Av denna anledning, måste du vara medveten om hur du hanterar slipdamm och vidta försiktighetsåtgärder för att skydda dig själv och dem omkring dig.
Försiktighetsåtgärder

Oavsett storleken på din slipning projekt, det finns försiktighetsåtgärder du måste vidta för att hålla dig och även din familj, safe. Institutionen för Toxic Substances Control varnar för att "exponering för dessa miljögifter kan orsaka allvarlig sjukdom till arbetstagarna och de giftiga partiklarna kan tas hem på kläder."

Återigen, jag trodde aldrig att vidta sådana försiktighetsåtgärder, eftersom jag utförde endast en mindre slipning uppgift, men jag kunde ha allvarligt påverkat min hälsa och min familjs hälsa. Efter Institutionen för Toxic Substances Control rekommendationer för att skydda dig mot kemikalier i slipdamm hjälper till att hålla dig, dina medarbetare och din familj. Några av dessa rekommendationer är listade nedan:..

* Använd vakuum slipning för att samla damm när du arbetar * Samla damm som slipning uppgifter slutförs för att förhindra spårning till områden i och utanför butiken * Undvik alltför svepande som kommer skicka små partiklar i luften som kan inandas. * Sand endast i utsedda områden för att undvika att sprida avfallet runt butiken. * Använd engångshandskar (Tyvek) eller trasa overaller och lämna dem i arbetet för att förhindra att giftiga partiklar från att tas hem. * Skydda din hälsa genom att bära en respirator. Vara säker på personal är utbildad, passa testat, och har regelbunden medicinsk övervakning ("Slipa Waste Management").
Råd
p Om du är osäker av vilka typer av beläggningar och masker är bäst lämpade för jobbet du gör, rådgöra med en bil underhåll professionell.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124853.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.