Hur man tar bort Backspegel Mount

Bilägare som har provat att ta bort backspegeln fäste från ett fordon vet att detta är en uppgift som verkar omöjligt. Denna fråga är bland de vanligaste frågorna förarna frågar om. Den goda nyheten är att detta dilemma lätt löses med grundläggande verktyg och ett metodiskt tillvägagångssätt. Du är i huvudsak att göra med en ultra-starka bindning lim fäst vid en stor glasruta. Det viktiga är att försiktigt försvaga limmet utan att krossa glaset till vilken den har fästs. Saker du behöver
Portable hårtork (sladdlös, eller med en förlängningssladd) katalog rakblad eller liknande verktyg
skiftnyckeln
luddfri trasa
(isopropyl) alkohol

Visa fler instruktioner
1

Parkera bilen i ett område där vindrutan kommer att vara i direkt kontakt med fullt solljus under minst tre timmar. Detta kommer att värma utsidan av glaset och börjar mjukna limmet som håller spegeln KONSOLUPPHÄNGNING.
2

Håll en bärbar hårtork ca 16 inches bort från den inre sidan av vindrutan. Slå på torktumlaren, och vifta en stadig ström av varm luft och tillbaka över fästet och det omgivande glaset för att värma det jämnt. Insidan av glaset ska vara nästan lika varmt som på utsidan för att undvika sprickbildning vindrutan under avlägsnandet.
3

Cut runt omkretsen av basen av fästet på kort, skivning motioner med rakblad. Du försöker separera det uppmjukade limmet från glaset. Stanna när du har skapat en djup, cirkulärt spår mellan glaset och fästet.
4

Värm glaset och fästet med torktumlaren igen, siktar värmeflödet vid basen av berget där rakblad användes. Använd samma fram och tillbaka när uppvärmning av glaset.
5

Använd en skiftnyckel för att ta tag fästet och vrid den med en roterande rörelse. Enheten ska lossna lätt. Fukta eventuella kvarvarande spår av lim förekommer på vindrutan med en trasa indränkt i alkohol för att göra dem mindre benägna att sätta tillbaka som glaset svalnar. Ta bort de sista fragmenten av lim med rakblad för att rengöra glaset.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124854.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.