Hur du ändrar en Audi A4 Headlight

Audi A4 är en lätt bil att underhålla, och underhåll är vanligtvis problemfri. Ändra en Audi A4: s strålkastare är en ganska enkel process. Saker du behöver
Maskeringstejp
Kartong
Skruvmejsel
Duk
Nya strålkastare
Visa fler instruktioner
1

Placera en bit papp mellan strålkastare och stötfångare för att skydda din bil från att repas när du tar bort strålkastaren. Använd maskeringstejp för att hålla kartongen på plats.
2

Ta bort de fyra skruvarna som håller strålkastaren till fordonets ram. Dra strålkastaren bort från fordonets ram så att du har tillgång till baksidan av strålkastaren.
3

Lokalisera den elektriska kontakten blocket på baksidan av strålkastaren. Pressa sidorna av blocket och dra bort den från strålkastaren för att komma åt glödlampan.
4

Avlägsna glödlampan från strålkastaren. Tryck glödlampan i, mot kontakten blocket, och vrid den tills den släpper. Tryck in den nya glödlampan i blocket och vrid den tills den låses på plats.
5

Anslut den elektriska kontakten blocket tillbaka i strålkastaren och placera strålkastare tillbaka in i bilens ram. Säkra strålkastare med skruvarna. Ta bort kartongen från fordonets stötfångare.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124527.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.