Om starthjälp en bil

Oavsett om din bil är ny eller gammal, när batteriet är inte bra, kommer bilen inte att starta. Ett dött batteri kommer oftast oväntat, så det är en bra idé att bära startkablar i bilen hela tiden. Startkablar behövs i processen för starthjälp fordonet. Läs vidare för att lära sig rätt sätt att hoppa starta en bil. Betydelse

När din bil batteri dör, kommer du att behöva ett andra fordon samt en uppsättning startkablar för att återuppliva batteriet. I processen att hoppa starta en bil, är en avgift från den fungerande batteri skickades genom kablarna till det urladdade batteriet och därigenom ge det tillräckligt med kraft för att komma igång. När fordonet med den återupplivade batteriet börjar arbeta, blir batteriet laddat vidare genom fordonets rörelse.
Funktion

Efter båda fordonsmotorer är avstängda, anslut den röda kabeln klämmor till de positiva inläggen på varje batteri. Anslut den svarta kabeln klämmor till den negativa posts.Turn på bilen med det urladdade batteriet. Det kan ta mer än ett försök innan batteriet är fulladdat.
Effekter

Trots det urladdade batteriet har återupplivats, hoppa starta en bil inte alltid hålla laddningen till batteriet, så det är en bra idé att köra fordonet till en bit efter att den har hoppet börjat för att ladda batteriet fullt.
Överväganden

Överväg att ha batteriet testas. De flesta auto del butiker och mekaniker kommer att ha en anordning i vilken det gamla batteriet kan testas innan de köper en ny.
Varning

Använd extrem försiktighet vid anslutning av kablar i Försök att hoppa starta fordonet. Om du ansluter en kabel till fel terminal (t.ex. röda kabeln till den negativa polen), kan du orsaka en elektrisk kortslutning som kan leda till gnistor och potentiellt även en fire.Never rök medan starthjälp en bil.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124397.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.