Hur man fixar en 2002 Acura Tl Passenger Headlight

När en strålkastare lökar misslyckas på 2002 Acura TL, kan det hindra din synlighet i svagt ljus. Det äventyrar din säkerhet på vägen eftersom det minskar ditt utbud av synlighet samt synliggöra ditt fordon för andra förare. Om du märker en utbränd strålkastarlampa, är det viktigt att byta ut det direkt. Du kan köpa nya strålkastare lökar för din Acura från en bildelar återförsäljare eller Acura återförsäljare. Instruktioner
1

Öppna huven på din 2002 Acura TL. Koppla den elektriska anslutningen på baksidan av glödlampan på passagerarsidan. Ta tag i kontakten och pressa tills låsfliken släpper sedan dra kontakten fri från glödlampan.
2

Vrid glödlampan ett kvarts varv moturs för att frigöra den från sockeln. Ta ut glödlampan från strålkastaren montering.
3

in den nya glödlampan i strålkastaren montering. Undvik att röra vid glaset på glödlampan med bara händer när du sätter in det som oljorna i fingrarna kan skada halogenlampor, vilket orsakar för tidigt bortfall av glödlampan.
4

Fäst lampan i strålkastare montering genom att vrida den en-kvarts varv i medurs riktning i uttaget. Glödlampan låses på plats.
5

Anslut den elektriska kontakten på baksidan av enheten genom att trycka den rakt inåt. Den kontakten ska klicka när ordentligt.
6

Upprepa proceduren på den andra strålkastaren vid behov. Stäng huven på din Acura TL och testa funktionen av de nya lamporna för att vara säker på att de fungerar som avsett.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125731.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.