Hur man tar bort polerrosor och spider webs på en bil

Bilar är föremål för många element som kan repa och ding deras yta. Tyvärr kan rengöra bilens exteriör med fel produkt orsaka polerrosor eller spindelnät. Även auto detalj tekniker kan omedvetet skapa dessa fula problem. Med rätt verktyg och produkter, kan du ta bort polerrosor och spindelnät. Saker du behöver
Microfiber handdukar
Bil tvättlösning
Vatten
Wax jämförelsetjänsten Mjukt vax applikator
bredbandsuppkoppling buffert
Orbital polermaskin
klarlack beskyddare
Visa fler instruktioner
1

tvätta bilen noggrant med en produkt som tar bort vägsmuts. Se till att du får all tjära och buggar utanför alla ytor. Microfiber handdukar är bra att använda eftersom de är mindre benägna att skrapa på bilens yta. Tvätta med en handduk och skölj med en annan.
2

Applicera vaxet till bilen med en mjuk trasa eller applikator. Gör detta på ett icke-solig dag, eller sätta din bil i skuggan. Applicera vaxet sparsamt. Lägg inte på mer vax än du kan ta av i den tid som anges på produktens etikett. Addera 3

bort vaxet med en hög hastighet buffert eller orbital polermaskin. Båda dessa bör ha mjuka polering bilagor. Arbetet maskinerna fram och tillbaka i ett litet område för att ta bort polerrosor och spindelnät.
4

Upprepa steg 2 och 3 tills du får hela bilen vaxad. Om du arbetar i små fläckar och inte täcker ett stort område på en gång, bör du kunna minska eller eliminera polerrosor och spindelnät.
5

Täta nyligen vaxad yta med en klarlack protector. Denna produkt ger din bil ett glasliknande glans samt skyddar den från vardagens smuts och sot.
6

hålla bilen ren. Tvätta den regelbundet med produkter utformade för att skydda dess yta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124199.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.