Pennsylvania Lagar för Lights Motorcykel Tail

Det finns inget riktigt lika kul som att köra motorcykel över de böljande kullarna i Pennsylvania. Men om du planerar att ta din cykel ut på Keystone statens öppna vägar, vill du se till att din motorcykel uppfyller kraven i den statliga fordonets koden. Bakljus är ett statligt önskad säkerhetsfunktion som garanterar andra förare ser dig. Utföra en enkel rutinkontroll innan du cyklar kommer att hålla dig laglig och, ännu viktigare, safe. Synlighet

Pennsylvania kräver att alla motorcyklar att ha ett stopp ljus och bakljus. Dessa lampor ska vara synliga och kunna skiljas från varandra under nattdrift från ett avstånd på minst 500 meter. Lampor på baksidan av din motorcykel måste vara i rätt position utsetts av cykelns tillverkaren, och alla tillbehör får inte hindra dem.
Operation

Baklyktor måste tändas helst till motorcykelns strålkastare, dimljus eller extraljus körning är på. Eftersom din strålkastare och din bakljus är på dag och natt, är det viktigt att kontrollera lökarna ofta så att du inte behöver byta ut dem.
Undantag
p Alla motorcyklar tillverkade efter 1973 måste ha ett bakljus. Motorcyklar tillverkade före 1973 måste ha ett bakljus om ursprungligen utrustad med en av tillverkaren. En cykel tillverkad före 1973, inte ursprungligen utrustad med en bakljus, kan fortsätta att arbeta utan att man endast mellan soluppgång och solnedgång, och inte under perioder med svagt ljus eller nedsatt sikt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126301.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.