Hur man tar hand och rent Färgtoning

Om du precis köpt en ny bil med fönster nyans, eller hade windows på din tonade bil, finns det några saker som du behöver veta om hur man vårdar och rengör dem. Hålla bilen Färgtoning ser trevligt tar lite ansträngning från din sida. Instruktioner
1

Låt det vara ett tag. När nyans appliceras på ett bilfönster, behöver det tid att härda. Du bör vara noga med att inte vidröra Färgtoning för de första fem dagarna och inte rengör det under den första månaden. Härdningstiden varierar beroende på klimat och väder, men den genomsnittliga tiden är ca 30 dagar.
2

Rengör med mjuk trasa, svamp eller vanlig hushålls pappershandduk. Använd aldrig ett hårt tyg, brunt pappershandduk eller tidningen för rengöring tonade fönster. Hårda papper och trasor repa nyans.
3

Använd tvål och vatten för rengöring. Det är inte bra att använda ammoniak baserad produkt, såsom Windex, vid rengöring fönster färgton. Med tiden kan använda ammoniak reagerar med nyans och orsaka blotching på dina fönster.
4

Var försiktig när du tar bort ditt bilbälte och hålla dina bilnycklar. Metallföremål som spännen säkerhetsbälten kan skrapa på ytan av fönstret färgton.
5

Var försiktig när du fyller på lådor och andra objekt i din bil. Att slå tonade fönster kommer att orsaka skärsår.
6

Sätt klistermärken någonstans annars. Använd aldrig lim eller sugkoppar att sätta något på din tonade bilrutor. Lämna de etiketter för ditt rikligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124107.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.