Hur man byter batteri i en GMC Envoy

Bilens batteri är lagringsenheten för alla bilens elkraft. Det ger juicen för att starta bilen, och om batteriet inte fungerar, har du problem med kallstarter eller kan motorn inte startar alls. Byta batteri på de flesta fordon är ganska lätt, och det är samma med GMC Envoy. Det är bara några fler steg att gå igenom för att komma åt batteriet i full storlek sport utility vehicle (SUV). Saker du behöver
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
skruvnyckel set
Ersättningsbatteri
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på GMC Envoy och hitta fender stag som går över batteriet från fender till kärnan stöd. Unbolt fender stag, med 3/8-tums Ratchet och uttag.
2

Reach mot insidan av motorrummet och lossa plasten batteriluckan från botten av batterifacket och lyft locket på batteriet.
3

Unbolt batteripolerna, minuspolen först, med hjälp av skiftnyckel set.
4

skruva isär batteriet från batteribrickan på GMC Envoy, med 3/8-tums Ratchet, utbyggnad och uttag. Dra ut batteriet ur facket och lägg den åt sidan.
5

Ställ det nya batteriet i batterifacket och fäst den, med 3/8-tums Ratchet, utbyggnad och uttag. När den är säker, anslut batteriet anslutningar, pluspolen först, med hjälp av skiftnyckel set.
6

Placera batteriluckan över batteriet och fäst den på plats. Säkra fender brace på GMC Envoy, med 3/8-tums Ratchet och uttag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125190.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.