Hur man reparerar en Faded Strålkastarglas

Om din Strålkastarglas är plast, eftersom de flesta av dem är i dag, då det är föremål för repor och en allmän mattning. Över tiden, plast strålkastare linser tenderar att bli grumlig och skumma, minska mängden ljus som kastas ut på vägen, eventuellt göra din nattrafik svårare samt farligare. Lyckligtvis mest plast strålkastare linser är lätta att rengöra och återställa till nära nyskick med bara några minuter av ansträngning. Jag har provat detta själv och har funnit att det ska fungera nästan som magi. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Automatisk växellåda Handskar vätska
frottéhandduk
diskmedel
Pappershanddukar
Klarlack spraya
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna plasten Strålkastarglas genom att ta bort de tre eller fyra skruvarna som håller linsen på plats.
2

Använd en frottéhandduk för att torka automatlåda vätska på din plastlins, både på insidan och utsidan. I vissa fall kan du behöva använda en liten armbåge fett, men ofta grumling kommer bara torka bort omedelbart. Efter ett par minuter av gnugga linserna ska gnistra som ny.
3

Skölj linserna av under rinnande vatten, gnugga en liten mängd diskmedel på linserna med fingertopparna. Tvätta tvålen med rinnande vatten och klappa linserna torra med en pappershandduk.
4

Spray på en beläggning av klarlack för att hålla linsen ser ut som nytt. Låt lacken torka i 30 minuter och spraya på ett mer päls. Låt andra pälsen att torka i 30 minuter.
5

Byt ut linserna. Din strålkastare bör vara betydligt ljusare och förbli så i flera månader. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125001.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.