Lägga till främre differential Fluid

Det är en del av drivlinan i en motor. Den överför kraften från motorn till transmissionen och gör hjulen snurrar självständigt så att hjulen kan rotera med olika hastigheter för att låta dig göra svängar. Differential vätska smörjer de interna komponenterna, inklusive växlar och lager, i differentialen. Tryck, värme, fukt och friktion kan fördärva den differentiella flytande och kan få den att avdunsta, vilket gör det nödvändigt att tillsätta främre differential vätska. Läs vidare för att lära sig hur man lägger främre differential vätska. Instruktioner
1

Leta fram mätstickan växel differential på bilens motor. Detta kan märkas i en mängd olika sätt, så kolla din instruktionsbok för den exakta platsen.
2

bort stickan för att kontrollera nivån av differential vätska. Om nivån är låg, måste du lägga till differential vätska.
3

Placera en tratt i mätstickehålet. Tratten kommer att bidra till att förhindra läckage på din motor.
4

Häll differential vätska i tratten långsamt. Kontrollera nivån på differential vätska efter varje halv pint tillsattes. För att kontrollera nivån, ta bort tratten, byt mätstickan, dra sedan ut den igen för att kontrollera nivån.
5

Fortsätt lägga differentiell pint vätska halva i taget tills nivån är tillfredsställande.

6

tillbaka oljestickan när nivån är tillfredsställande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/124001.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.