Hur Trim hjulhusen

När du lägger stora däck på din bil kan det vara en situation där de inte passar i ditt hjulhusen eftersom bilarna är gjorda för att rymma en viss storlek på däcket. Du kan enkelt trimma din hjulhusen för att passa större däck. Följ dessa steg för att lära sig hur. Instruktioner
1

Markera två linjer på panelen av hjulhuset med en folie tuschpenna. Använd rött för att markera den övre raden där du kommer att vika hjulhuset. Använd blå för att markera trim linje ca 1/2 tum under vikningslinjen.
2

nedskärningar var 4 inches från kanten av hjulhuset fram till såglinjen. En bågfil fungerar bäst för dessa nedskärningar. Detta gör det lättare att trimma hjulhusen eftersom de är indelade i cirka 4-tums sektioner.
3

Skär bort området nedanför skärningslinjen med ett par av handen Nibblare. Var noga med att följa kurvan i din såglinjen.
4

Fila bort de vassa kanterna med en metall-fil eller en rasp. Det är inte nödvändigt för att det ska vara perfekt eftersom detta område ska vikas undan utom synhåll.
5

Rada upp näsan av en tång eller grepp mullvad med fällbara linje så de pivot på den. Dra nedåt och skjut handtaget av tången bort från dig. Detta gör att näsan att dra mot dig och gräva i viklinjen, gör en skarp veck.
6

Böj panelen till 30 grader för den första kurvan. Arbeta dig runt hjulhuset. Börja tillbaka i början och arbeta dig runt böja den ytterligare 30 grader.
7

Hammer längs hjulhuset när du når en 90 graders vinkel. Placera en mejsel på den inre sidan av den vikningslinje där du är hamra att göra en skarp vikning. Jämna ut ojämnheter med hammaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123988.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.