Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Säkerhetsbälte Installation på en 1994 Ford E-350 Passagerarbuss

Även om uppfinningen av säkerhetsbältet går tillbaka till början av 19-talet, hade patent på denna säkerhetsanordning inte ske förrän 1885. Sedan dess har säkerhetsbälten varit med i allt från bilar och flygplan till vagnar och bergochdalbanor. Dock var 1958 det år då säkerhetsbälten blev standard fråga i personbilar. Två poäng och trepunkts säkerhetsbälten finns två vanliga typer av inställningar. A 1994 Ford Econoline E-350 funktioner både två-punkt och trepunkts säkerhetsbälten. Om du vill ersätta dessa säkerhetsanordningar, se till att du kontrollerar din van för de nödvändiga reservdelar. Saker du behöver
Rembyte sätet (två-eller tre-led) katalog Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
Två-punkts säkerhetsbälte
1

Anslut säkerhetsbältet du tänker på att ersätta med dess matchande lappar. Det gör att du tar bort rätt delar bilbälte för utbyte. Pop bältet täcker från botten av din Ford Econoline att exponera vinkeljärnet. Ställ detta stycke åt sidan, eftersom du kommer att behöva det efter att du har bytt ut två-punkts säkerhetsbälte. Dessa bälten finns i de bakre säten av '94 Econoline 350S.
2

Skruva ankarbulten från vinkelparentesen att ta bort denna ände av säkerhetsbältet. Följ stigen av säkerhetsbältet till hitta den förbindande bult på den andra änden. Skruva denna ankarbulten att helt ta bort bältet.
3

Thread honänden av säkerhetsbältet genom bänken och håll till fabriken hålet. Fäst denna del av säkerhetsbältet till Econoline med den ursprungliga förankringsbandet. Sätt tillbaka locket sätet bulten för att slutföra den här delen av säkerhetsbältet installationen.
4

Fäst den manliga änden av säkerhetsbältet till den del av van där den tidigare säkerhetsbältet installerades. Säkra denna del av säkerhetsbältet med den ursprungliga förankringsbulten. Dra åt tills detta bälte är säker.
Three-Point Selt Bälten
5

Bänd loss det rullbältet på toppen av din Econoline dörr kolumnen. De tre-punkts säkerhetsbälte finns i förar-och passagerarsätet i 1994 Econoline passagerare van. Skruva ankarbulten från fastsättningsvinkeln av denna överdel.
6

bort den nedre kåpan säkerhetsbältet från dörren kolumn i framsätet. Skruva ankarbulten från botten vinkelparentesen. Dra denna sida av säkerhetsbältet ur bilen och ställ åt sidan för bortskaffande.
7

Skruva ankarbulten som håller golvet-side säkerhetsbälte till van. Dra denna bit bort och ställ åt sidan för omhändertagande, liksom.
8

Fäst golv-sidan av bältet till din främre sits. Håll bit över fabriken hålet och fäst med den ursprungliga förankringsbulten. Dra åt med skiftnyckel.
9

Placera den nedre delen av dörren kolumnen bilbältet över fabriken hålet och fäst med den ursprungliga förankringsbulten. Sätt tillbaka plastskyddet på detta parti av Econoline s säkerhetsbälte att säkra. Flytta till den övre delen av dörren kolumnen och få den tredje delen av säkerhetsbältet att matcha tillverkarens hålet. Dra med den ursprungliga ankarbulten och tillbaka plastlocket för att slutföra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123710.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.