Svenska Bil >> bilentusiaster >> Collectible Cars >> Content

1994 Ford Mustang Vin Number Identification

Av 1994 Ford Mustang var väl kända av entusiaster som USA: s ponny bil, en term som myntades på 1960-talet på grund av Mustang kör häst emblem. Mustang introducerades 1964 som en 1965 modell och gick om många förändringar genom åren. En helt ny Mustang infördes 1994 för att ersätta Fox arbetsföra Mustang från 1979 och 1993. Fordonets identifieringsnummer för 1994 Mustang har 17 tecken och innehåller mycket information som kan vara relevant för samlare eller entusiaster. Tillverkare

De första tre tecknen i 1994 Ford Mustang chassinumret är "1FA," vilket innebär att fordonet är tillverkad av Ford Motor Company. Nästa tecken ska vara bokstaven "L", som betecknar bilen har bilbälte och kompletterande krockkuddar. Den femte tecknet ska vara en "P", vilket indikerar att detta är en personbil.
Motor

sjätte tecknet i VIN anger vilken motor som ursprungligen installerades i bil. Numret "4" anger att bilen ursprungligen kom med en 3,8-liters V-6 motor med 145 hästkrafter. Ett "T" i den sjätte positionen innebär att bilen kom med en 5,0 liters V-8 motor med 215 hästkrafter. Slutligen skulle ett "D" indikerar en 240-hästkrafter 5,0-liters V-8 motor. En bil som inte har den ursprungliga motorn är värt mindre för samlare än en som gör det.
Body Style

1994 Mustangs kom coupe eller cabriolet organ stilar i tre olika utföranden. Den sjunde och åttonde tecken i VIN indikerar den ursprungliga kroppen stil och trim nivå. En "40" i dessa lägen indikerar en coupe basnivå. En "41" indikerar att bilen är en LX coupe, medan en "42" indikerar en GT coupe. En "44" indikerar en LX cabriolet, medan en "45" betecknar en GT cabriolet.
År och Växt

10th karaktär VIN bör vara en " R ", som är Fords fabrik indikatorn för 1994 års modell. Nästa siffra är koden för den fabrik som monteras i bilen. Bokstaven "F" skulle stå för Dearborn, Michigan fabriken. Bokstaven "R" i detta läge skulle indikera San Jose, Kalifornien växt, medan bokstaven "G" skulle beteckna Chicago, Illinois växt. De återstående tecken i VIN är den rad enhet - eller seriell -. Antal bilen

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/collectible-cars/91496.html

Previous:
Next:

Collectible Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.