Svenska Bil >> bilentusiaster >> Collectible Cars >> Content

Hur man avkoda en 1969 Camaro Vin Number

Den första Chevrolet Camaro infördes som en 1967 modell. Den 1968 Camaro ändrades mycket lite, men 1969 var stiliga och hade en mer aggressiv look. 1970 Camaro var helt ombyggda och större i nästan varje dimension än 1969 års modell. Den 1969 Chevrolet Camaro kom med ett 13-siffrigt serienummer som var präglad på en metallplatta fäst vid främre kanten av förarsidan instrumentbräda panel och var synlig genom vindrutan från utsidan. Instruktioner
1

Observera det första tecknet på din 1969 Camaros fordonets chassinummer (VIN), som bör vara den siffran "1", vilket indikerar att detta är en VIN för en Chevrolet.
2

Kontrollera den andra siffran i ditt VIN, vilket borde vara en "2" för att indikera att detta är en VIN för en Camaro.
3

Kontrollera den tredje siffran i ditt VIN, med ett "3" anger din Camaro kom med en sexcylindrig motor, eller en "4" anger att det kom med en åtta-cylindrig motor.
4

iaktta den fjärde och femte siffrorna i ditt VIN att avgöra om detta är en coupe, anges med "37", eller en cabriolet, anges med "67."
5

Beakta den sjätte siffran i VIN, vilket borde vara en "9" för . 1969 års modell
6

sjunde tecknet i VIN indikerar Camaro s monteringsfabrik: "L" för Los Angeles, eller "N" för Norwood, Ohio
7 <. p> Kontrollera de sex sista siffrorna i VIN, som bör inledas med en "5" följt av löpnummer som anger bilens serienummer. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/collectible-cars/91386.html

Previous:
Next:

Collectible Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.