Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur polska en Woodie Wagon

Woody vagnar är vintage-stil stationsvagnar som har trä trim på dem. Polering av trä och metall kan hjälpa bilen att se ut som ny igen. Använd rätt verktyg och metoder så att du inte skadar träet och bilens lack. Behandla träet annorlunda, eftersom bilpolish kan skada vissa typer av trä trim. Saker du behöver
Bucket
stor svamp
Slang
bilpolish
Microfiber dukar
Accent bespruta
Visa fler instruktioner
1 < p> Fyll en hink med varmt vatten. Tillsätt 3 msk. av flytande diskmedel så vattnet är diskmedel.
2

Doppa en stor svamp i lösningen och skrubba hela bilen med det. Arbeta tills bilen är helt ren.
3

Skölj bilen med vatten från slang. Skölj ur toppen av din bil till botten. Låt bilen lufttorka helt.
4

Applicera en nickel-stora mängd bil polish till en mikrofiberduk. Buff den polska in i metallytan på bilen. Arbete i sektioner tills du täcka alla metalldelar bilen i ett mycket tunt lager av polish. Använd så mycket polish som möjligt att tillämpa detta tunna skikt.
5

Torka bort synlig polish med en annan mikrofiberduk. Lacket blir tydlig i ansökningsprocessen, men om du har använt för mycket polska, förblir det vitt eller gult.
6

Spray bil accent spraya i en mikrofiberduk och gnugga den över hela ytan av träet. Gnid längs fiberriktningen tills träet ser ljusa och polerad. Använd så mycket av sprayen som behövs.
7

Rub överskott spraya utanför trä väggbeklädnad. Detta kommer att hindra det från att kännas fet och locka smuts och skräp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/91156.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.