Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Vad Är Rocker Panel Extensions?

Även en bil eller lastbil kropp kan se ut som en stor bit av metall, det är faktiskt består av en mängd olika komponenter. Med tiden, kan metallen på bilar lider av rost och korrosion. När bilarna har återställts, måste alla rostiga ytor skäras ut och repareras med nya delar, varefter bilen kan målas. Rocker paneler och rocker panel förlängning ligger på de nedre extremiteterna hos ett fordon, och ofta drabbas av rost. Rocker Panel

Ett fordons rocker panel är området under den nedre kanten av dörren och mellan fram-och bakhjulen. De flesta bilar har inre och yttre rocker paneler som placeras tillsammans. Vipp-paneler är vanligtvis svetsade till ramen eller Unibody (beroende på hur bilen tillverkas) och är målade bilens färg. Eftersom rocker paneler är placerade i den nedre kanten av bilens kaross, kan vatten fastna och så småningom orsaka rost. Detta är ett vanligt problem på klassiska bilar. Ofta rocker paneler och närliggande områden behöver skäras ut och ersättas under en restaurering.
Rocker Panel Extension

En rocker panel förlängning är i allmänhet en bit av stansad metall svetsas eller fästas på rocker panel som ger rocker panel längre ned på kroppen eller längre fram för att möta upp med fendrar och andra delar av kroppen eller chassi. Vipp-panel förlängningar används ofta i-mellan framkanten av dörren och framskärm samt bakre kanten av dörren och bakskärm öppning. Inte alla märken och modeller använder en förlängning rocker panel. Rocker panel förlängningar lider ofta av rost och behöver bytas ut.
Rostiga Rocker paneler och Rocker Tilläggskontroll

paneler Rocker och områdena runt dem såsom rocker panel förlängningar rostar ofta på klassiska bilar på grund av otillräckligt rostskydd och långvarig exponering för fukt. Detta är i allmänhet inte så mycket av ett problem med modernare bilar, som drar nytta av framstegen inom rostskydd teknik. Addera Byta Rocker Panel Extensions

installera tillägg rocker panel kräver kapning, slipning och färdigheter svetsning. Panelerna måste skäras ut, korrekt monterad, svetsade på plats och målade. Detta är vanligtvis en komponent som ersätts under en omfattande restaurering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/91102.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.