Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur man installerar en Vintage 3 Wire Varvräknare på min bil

Varvräknare har varit en populär bil tillbehör bland prestanda entusiaster i många år. Främst för att bestämma idealiska gånger för att växla transmissionen, blev termen röda linjen populärt på grund av den röda rand inuti varvräknaren - anger gränser motor stress. Varvräknare Monteringen sker snabbt och är normalt en 20-minuters jobb. Saker du behöver
varvräknare
Monteringsfäste eller rem News: Test ljus
terminaler Wire
Crimp Tool Review Fuse Tap
In-line säkringshållaren
Zip-band
Visa fler instruktioner
1

Strap varvräknaren på rattstången. Detta har att vara traditionellt platsen platsen på grund av storleken på enheten. Dra ledningarna ned genom kolonnen och under instrumentbrädan. Zip-slips trådarna upp och ur vägen.
2

Vrid nyckeln på och använda ett test ljus för att lokalisera en säkring med makt. Vrid nyckeln av och se till att strömmen är avstängd. Montera en säkring kran på den här platsen. Installera en i raden säkring fäst den röda kabeln från varvräknare och den andra änden till säkringen kranen. Detta kommer att leverera nyckel-på strömmen till varvräknaren.
3

Hitta en ren metall plats under instrumentbrädan. Ibland kommer det att finnas en existerande svarta kabeln skruvas direkt på metall. Anslut den svarta kabeln till en metall plats för att fungera som en grund krets för varvräknaren.
4

Hitta en gummigenomföring går genom brandväggen. Sätt i den tredje tråden (normalt grön) genom genomföringen. Var säker på att inte låta tråden skava mot metall, och dra kabeln till motorns tändspolen. Zip-bind fast det. Fäst kabeln i marken sidan av spolen. Använd ett test ljus för att bestämma spänningen sidan, (testet ljuset lyser) eller leta efter en tung röd tråd mata spolen. Jordledningen kommer inte ha spänning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90531.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.