Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

Classic Car Clubs Shows i Houston, Texas

Dussintals veteranbil klubbar kallar Houston, Texas, hem, och många av dem har regelbundna bil visar. Medan vissa visar är teman händelser som sammanfaller med helgdagar, många är veckoevenemang där älskare av klassiska bilar samlas för att prata om sina restaureringsprojekt. Om du är intresserad av någon typ av bil, kan du också söka efter klubbar specialitet bil, till exempel de som fokuserar på Mustangs eller Corvetter. Halloween Classic Car Show

Houston Mopar Connection Club sätter på en festlig bil show nära varje Halloween i kombination med flera välgörenhetsorganisationer. Awards ges för anpassade bilar, lastbilar, klassiker, hot rods och andra kategorier specialmaterial, t.ex. den bästa dekorerade bilen och "Skalman Ride." Den festliga händelsen inbegriper besökare och bilägare utklädda i Halloween kostymer.

Halloween Classic Car Show

415 Barren Springs Drive

Houston, TX 77.336

281-804-0355

www.houstonmopars.com
Autorama

få en titt på en av de största resande klassisk bil visar i landet när Autorama kommer till Houston årligen, på senhösten eller tidig vinter. Närboende föra sina bilar och titta på klassiska bilar från hela landet. Showen hålls i George R. Brown Convention Center, en av de största inomhus i staten, med plats för många klassiska bilar. Utställningar på låg-ryttare, motorcyklar och speciellt målade bilar är också vid den årliga showen.

Autorama

George R. Brown Convention Center

1001 Avenida de las Americas

Houston, TX 77010

248-373-1700

www.autorama.com
Corvette och Chevy Expo

För dem som älskar klassiska Corvetter och andra hot rods som Chevrolet tillverkade, ett besök till Corvette och Chevy Expo i Houston kan vara värt resan. Händelsen är den största Texas Chevy visa varje år och har egna bilar, klassiska bilar, försäljare och utställningar bil. Showen hålls vanligen mot början av året.

Corvette och Chevy Expo

George R. Brown Convention Center

1001 Avenida de las Americas

Houston, TX 77010

888-877-2545

www.corvettechevyexpo.com

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100416.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.