Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

Bil Shows i västra Washington

En bilutställning är ett roligt sätt för bilintresserade att visa upp sina klassiska fordon och samtidigt umgås med andra som delar deras intresse för bilar. Det finns hundratals spelningar som äger rum över hela USA under året. Om du är intresserad av att delta eller närvara vid en bil show i västra Washington och du bor eller besöker området, det finns flera varje år att välja mellan. Jerry Chambers Visa och Shine

Denna show inträffar årligen i slutet av september i Bellingham, Washington. Alla typer av klassiska bilar är välkomna att delta, från hot rods till egna klassiker och lastbilar. Registrering kostar $ 10 per bil posten med 2010. Vinnarna kommer att ges pokaler och plaketter, och det kommer också att finnas ett lotteri.
Cruise för Cure

Cruise för boten händer varje september i Longview, Washington. Denna händelse är sponsrad av New Hope Cancer Recovery årliga vinsten Car Show. Alla klassiska bilar, lastbilar och motorcyklar är välkomna att delta. Det finns utlottningar och tysta auktioner, och priser ges bort för bästa show fordon.
Grooving för en bot

Spårsvarvning för en bot 2: a Årlig reläet för liv i Everett Car Show kommer att vara den 21 maj 2011 från 08:00 till 15:00 på Cascade High School i Everett, Washington. Bilar av alla märken och år är välkomna att delta. Pokaler, väskor goodie och dörrpris kommer att ges bort hela händelsen. För tidiga registreringar på eller före den 1 maj kommer anmälningsavgiften per bil vara $ 15. Anmälningsavgiften efter den 1 maj kommer att vara $ 20 per bil. Addera Columbia River Corvetter Annual Show och Shin

I juli kl Commerce Avenue i downtown Longview, Washington, kommer en bil show tas emot av den Columbia floden Corvetter. Föreställningen är öppen för alla USA-tillverkade eller amerikansk-drivna bilar. För 2011 visar, var anmälningsavgiften per bil $ 15. Denna händelse har en poker run och en autocross. Det kommer också att finnas lotterier, och speciella priser kommer att ges bort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100414.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.