Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

Guide till Webbhotell Car Show

Beroende på vilken typ av bil visar du är värd och de aktiviteter du planerar att inkludera, värd en bilutställning kan vara relativt enkelt eller ganska delaktiga. Oavsett vilken typ av bil visar du vill vara värd, måste du bestämma vilken typ av bilar som du vill visa, där showen kommer att äga rum, som vill hjälpa dig och vad du ska göra på mässan . Typer

först besluta om vilken typ av bil visar du vill hålla. Vissa bil visar välkomnar allmänheten att visa sina bilar, medan andra bjuder vissa bilhandlare exklusivt. Om du väljer att bara bjuda in återförsäljare, kan du göra en lista över återförsäljare som säljer olika typer av bilar du vill visa och skicka inbjudningsbrev till endast de återförsäljare.
P Det finns oändliga antal teman som bilen visar kan ha, inklusive antika bilar, modifierade bilar och unrestored bilar. När du har valt en typ av bil show, måste du annonsera så mycket som möjligt, både för att få deltagarna i showen och att få allmänheten att komma och titta på bilarna som du visar.


Venue

Du behöver en plats att hålla din bil show. Du bör kontrollera med plats för att se om du behöver fylla i några papper eller om det finns några speciella regler eller begränsningar eller tillstånd som du kanske behöver för att få. Om lokalen är liten, behöver du förmodligen att begränsa antalet bilar du kan visa. Om så är fallet, anser att parkeringsplatser är ca 10 meter med 20 meter, så du kan mäta det utrymme att bestämma hur många bilar du kan tillåta.

Kom ihåg att förutom utrymme för de bilar du " re visar, behöver du utrymme för säljare tabeller och människor att gå runt, och du behöver även tillgång till eluttag, förlängningssladdar eller högtalarsystem för att köra showen effektivt. Du kommer också vill kolla med plats för att se om det kommer att bli badrum, sopor eller andra bekvämligheter tillgängliga.

Arbeta med lokalen och de personer som deltar i showen för att fastställa regler för dagen, såsom hur nära människor kan komma till bilar, om det blir mat och dryck tillåtet, hur länge showen varar, etc, och efter de regler i lokalen.
Personal

Hosting en bil show är ett mycket stort jobb och du kommer att vilja rekrytera några frivilliga för att hjälpa dig. Uppgifter som du kanske vill tilldela volontärer dagen av showen inkluderar platsen inrättas och städa upp, checkar in bilar, gå dem till sina parkeringsplatser, styra trafik och göra tillkännagivanden.
Aktiviteter

Du kan välja att inkludera aktiviteter i din bil show, som röstar för bästa bilen i flera klasser. Oavsett aktiviteter du inkluderar, se till att du har tillräckliga förnödenheter såsom röstberättigade lakan, favörer och priser. Många bil visar ge ut pokaler till ägarna av de bästa bilarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100365.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.