Hur du köper en begagnad bil med en bärgad titel

En begagnad bil med en bärgning titel har deklarerat en "total förlust" av ett försäkringsbolag. Bärgning titlar är ofta kallad "ombyggda" eller "rekonstruerade", beroende på ditt tillstånd. En bärgning titel är vanligtvis utfärdas när ett fordon har byggts efter en svår kollision. Före byggs kan fordonet ha en "delar-only" eller "skräp" titel. Att köpa en begagnad bil med en bärgning titel kan du spara pengar, men det kommer med många risker. Lär dig vad du ska leta efter när man köper en bil med en bärgning titel. Instruktioner
1

Även om det inte finns någon tydlig resurs för fordon bärgning titel, kan man brukar hitta sådana fordon via Internet. E-bay Motors, till exempel, gör att du kan skräddarsy din sökning för fordon, bland annat efter titel typ. Välj "Bärgning" eller "Ombyggd" för att söka efter fordon med en bärgning titel. Andra alternativ, såsom Cars.com eller Autotrader.com, är har sannolikt bärgning listor tillgängliga, men du måste använda lämpliga sökord för att hitta dessa listor.
2

Kolla priset på fordonet kontrollera att den är i linje med marknadsvärdet. Tyvärr, det finns inget "bokfört värde" eller schablonavdrag för bärgats fordon. Kelley Blue Book uppskattar att bärgade bilar är värda 20 till 40 procent mindre än liknande icke-bärgade fordon, men värdet är ofta i betraktarens öga. Det rekommenderas att få flera professionella värde offerter från auto återförsäljare eller värderingsmän auto. Har fordonet kontrolleras grundligt av en mekaniker du litar
3

. Även om det kan vara svårt, är det rekommenderat att ta reda på hur mycket skada fordonet lidit, samt vilka komponenter skadas eller ersätts. Frame skador är särskilt oroande, eftersom det kan äventyra säkerheten. Ta reda på om krockkuddarna var utplacerade, och om de var, ta reda på om de var ut. Se till att du förstår omfattningen av skadorna på fordonet lidit och kvaliteten på de reparationer som utfördes.
4

Hitta en finansieringskälla för bärgning fordon. Om du inte betalar kontant, kan det vara svårt att köpa ett bärgat fordon med en typisk auto lån. De flesta banker och finansbolag är SLUG låna pengar för ett fordon med en bärgning titel, främst eftersom dess andrahandsvärde är svårt att avgöra.
5

Hitta ett försäkringsbolag är villiga att försäkra din bil. Försäkringsbolagen, som banker och finansbolag, tenderar att dra sig undan från fordon med bärgning titlar. Den viktigaste frågan för försäkringsbolagen är fordonets säkerhet och värde om den är skadad igen. Du kan behöva nöja ansvarsförsäkring på din bil, så full täckning försäkring kommer att bli svårt att få med en bärgning titel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77209.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.