Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Hur man reparerar en läckande Chrome Rim

Även krom och aluminiumfälgar kan vara visuellt tilltalande, kan de vara benägna att korrosionsproblem som orsakar däcket att täta felaktigt. Detta orsakar ofta långsamma läckor och pärla läckor om bilar och lastbilar och mjuka däck. Luft kan resa genom de minsta hål när korrosion sker, och ett utrymme kan bildas under pärlan. Det finns ett sätt att reparera läckor i krom fälgar själv utan att ta däcken till en professionell. Saker du behöver
Bead sealer
Tire strykjärn eller däck maskin
Stålborste
lumpskiva
Buffer
Luftslang
Ny ventilspindeln
Ventiltätning avdragare
Valve stem installation Tool Review Stor vattentank
Visa fler instruktioner
1

bestämma placeringen av läckan i däcket. Ett av de bästa sätten att göra detta är att pumpa upp däcket med en luftpump eller annan enhet och helt dränka den i ett vattenbad och titta efter luftbubblor kommer från däcket eller hjulet.
2

Bryt pärlan ner om luft läcker från detta avsnitt. Gör detta med en uppsättning däck järn eller ett däck maskin om du har tillgång till en.
3

bort däcket från fälgen och undersöka de inre och yttre pärla tätningsytor för skador eller korrosion. Om ingen är närvarande, så kolla däcket för skador nära pärlorna.
4

Buff hela pärlan tätningsyta av hjulet tills ingen korrosion eller rost är synlig. Använd en stålborste eller lumpskiva.
5

försiktigt polera däckvulsten med en stålborste för att ta bort lös rost eller skräp som kan vara närvarande. Var försiktig så att du inte skadar pärlan av däcket.
6

Ta bort den gamla stammen och ersätta den med en ny med hjälp av ett verktyg ventilspindeln. Detta kommer att lösa eventuella läckor som kan ha kommer från stammen. Återmontera däcket och hjulet. Pumpa däcket medan du tittar på pärlorna för att se till att de tätar ordentligt.
7

Ställ däcket och hjulet tillbaka i vattentanken för att se kulan är förseglad och ingen luft läcker ut från det. Om kulan fortfarande läcker, tillsätt sealer till pärlan.
8

Bryt ner kulorna innan du lägger sealer. Ta inte bort däcket från fälgen för att göra detta. Använd borsten som medföljer kan för att tillämpa måla sealer på pärlan tätningsytan av hjulet runt hela omkretsen.
9

Sätt däcket och hjulet tillbaka tillsammans och blåsa det, sitta pärlorna. Vänta tills sealer att torka i ca 5 till 10 minuter. Medan däcket till tillverkarens rekommenderade tryck, kontrollera att läckan har försvunnit genom att sänka däcket igen i vattentanken. Lägg mer sealer om läckan är fortfarande närvarande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76184.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.