Hur man använder ARB Air Kassaskåp på en Jeep Rubicon till luft upp Däck

Jeep Rubicon är en uppgraderad modell av Jeep Wrangler, orienterad mot off-road entusiasten. Många off-Roaders installerar luft-aktiverade låsbara differentialer som ARB Air Locker att bidra till ökad dragkraft och lägre lufttrycket i sina däck för en större fotavtryck medan off-road. Hjärtat av ARB Air Locker systemet är en kompressor, vanligtvis monterad i motorrummet. Med en luft inflationen kit från ARB, kan kompressorn användas för att blåsa upp Rubicon däck till gatan påtryckningar för skjutsen hem efter en dag på trail. Saker du behöver
Skiftnyckel
teflonband
ARB däck inflationen kit
Lufttrycksmätare
Visa fler instruktioner
1

Höja huven och lokalisera ARB Air Locker kompressor. Koppla loss kablarna från tryckvakten skruvas in i kompressorn kroppen. Använd skiftnyckel för att lossa och ta bort brytaren.
2

Wrap Teflon tejp runt gängorna på T-kopplingen medföljer inflationen kit. Skruva fast den gängade manliga änden av T-kopplingen i spåret som du tagit bort tryckvakten. Dra åt T-koppling med skiftnyckel.
3

Ansök teflonband till tryckvakten du tog bort i steg 1, och skruva in den i en av de två tomma gängade hål i T- montering.
4

Ansök teflonband till 1/4 NPT hona luftslang montering medföljer inflationen kit. Skruva luften passar i de återstående tomma hålet i T-kopplingen.
5

Anslut den manliga änden av luftslangen till den kvinnliga luft anslutningen på T-kopplingen. Kroppen av den kvinnliga luft montering är fjäderbelastad. Dra tillbaka den fjäderbelastade luckan, sätt in hankopplingen tills den bottnar, släpp sedan luckan. Ryck i slangen för att se till att den fast ansluten. Installera luftchucken vid den andra änden av slangen på samma sätt.
6

Skruva ventilhatten från ventilskaftet skjuter ut från hjulet. Tryck in spaken på luftchucken och skjut chuck över ventilspindeln. Vrid ARB kompressor för att blåsa upp däcket. Avlägsna luften chuck och kontrollera lufttrycket med en lufttrycksmätare ofta. Pumpa däcket till rekommenderat tryck för Rubicon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98322.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.