Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Mercedes Kombi Jump Seat Säkerhet

Många Mercedes stationsvagnar har ett hopp sits . Hoppet sätet är säte i baksidan av herrgårdsvagnen som kan vikas för förvaring när den inte används . I Mercedes stationsvagnar , står detta säte i bakre delen av fordonet . Eftersom sätet är vänd mot fordonets bakre del och är rörlig , bör försiktighetsåtgärder följas vid användning. Använda bilbälte

Säkerhetsbälten ska bäras i hopp plats vid alla tidpunkter . Hoppet stolen är vänd bort från de andra platserna i bilen så en inverkan skulle kunna påverka ett hopp sits rider annorlunda än en ryttare i en av de främre säten . Säkerhetsbältet förhindrar även ryttare från att glida eller falla ur hoppet sätet när bilen är i rörelse .
Inga barn

Små barn bör inte tillåtas att sitta i hopp säten . Det är potentiellt lättare för ett litet barn att röra sig medan fordonet är i rörelse och hoppa säte inte är lätt åtkomliga från framsidan av fordonet. Använd inte hoppa platser i samband med bältesstolar .
Säkra Seat


Kontrollera att hoppa sätet är helt utfälld och låst på plats innan använda. Hoppa säten som inte är ordentligt säkrade kan eventuellt lägga in på ryttare medan fordonet är i rörelse och orsaka personskador .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147459.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.