Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Grundläggande körsäkerheten Instruktioner

Oavsett om du förbereder för en bilsemester eller din dagliga pendla, bör säkerheten prioriteras. Olyckor händer, men de flesta är påverkbara. Säkerheten för dig, dina passagerare och andra människor på vägen äventyras när du tränar riskfyllt körbeteende. Dessutom kan vissa körvanor är mot lagen och kan ge dig en biljett eller fängelse. Genom att följa några grundläggande steg kan du se till att du kommer till din destination säker och sund. Instruktioner
1

Inspektera din bil innan du börjar din resa. Många olyckor inträffar eftersom fordonen inte är lämpliga för vägen. Kontrollera däcktrycket och total integritet utsidan av din bil. Kontrollera dina vätskor, såsom olja, kylvätska, vindrutan renare och bensin, innan du startar din enhet.
2

Buckle up. I många stater är det olagligt att köra utan bilbälte på. Oavsett dina lokala lagar, är det en bra idé att spänna upp, för om du är i en olycka, kan det rädda ditt liv.
3

Håll tillräckligt avstånd mellan din bil och andra . Om föraren framför dig slår på bromsarna, kommer du vill ha tillräckligt med tid för att reagera och bromsa. Efter för nära ett annat fordon är vanligtvis kallas "tailgating" och det kan ge en trafik biljett.
4

Lyda hastighetsgränsen och vara beredd att bromsa vid korsningar och övergångsställen. Bortsett från möjligheten att få en biljett, kör för fort kan få farliga konsekvenser. Du har mindre tid att reagera på en situation om du överskrider hastighetsgränsen. I regn och snö, kan folk som kör för fort förlorar kontrollen över sin bil, så det är en bra idé att sakta ner om vädret är dåligt.
5

avkastning till andra förare om du är osäker av vems tur det är att gå i en korsning. Det är bättre att vara säker och vänta än att försöka driva igenom och orsaka en olycka.
6

alltid titta åt båda hållen när du kör genom en korsning, även om du har rätt-of-way. Du kan vara uppmärksamma, men en annan förare kanske inte. Att veta var de andra förarna är på väg kommer att hjälpa dig att undvika en olycka.
7

endast köra när du är vaken. Rattfylleri är ett allvarligt brott och är straffbart med fängelse och böter. Du bör också undvika att köra bil när du är trött eller upprörd. Alla dessa fysiska och känslomässiga tillstånd kan hindra dig från att tänka klart och kan sakta ner din reaktionstid.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147528.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.