Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Typer av vägbommar

vägräcken fungerar helt enkelt: att stoppa förflyttning av fordon eller trafikflödet i ett visst område. Du hittar vägräcken som används i en mängd olika applikationer såsom roadblocks, scener från olycksplatser och byggarbetsplatser. Vägräcken finns i olika typer, storlekar och vikter med olika styrkor beroende på individuella program. När du väljer en väg barriär, se till att du har rätt vägbom på plats för avsett ändamål. Pollare

Pollare stoppa bilar som rör sig med hög hastighet. Två typer av pollare är i bruk idag, fast och lös. Fasta pollare bygga en mur runt ett område eller objekt. Till exempel, pollare skydda människor reparera vägar medan trafiken fortfarande flyter. Höj-och sänkbara pollare finns i en fast plats, såsom en grind för att stoppa en framrusande bil.
Tillfälliga avgränsningar

uppföra ett tillfälligt hinder för att omdirigera trafik eller cut-off trafik från att komma in ett visst område under en kort period. Lätt demonteras när behov att flytta dem uppstår, vissa tillfälliga barriärer har hjul, som stöd i sin rörelse då flyttas från plats till plats. Du hittar tillfälliga barriärer som används vid olycksplatsen för att möjliggöra oavbruten räddningsinsatser.
Wedge Hinder eller barriärer Plate

Wedge hinder som även kallad plattan hinder, är tillverkade av stål. De har en kilform och fungera som en permanent barriär. Wedge eller platta hinder, absorbera ett slag av en bilolycka utan att förstöras. De är idealiska för installationer utsatta för bilar som svänger av vägen. De är också idealiska för byggnader som är kända för att vara mål för terrorism. Även om en person försöker att tvinga en bil lastad med bomber mot barriären, kommer barriären stoppa bilen.
Beam Barriärer

flexibla balken hinder kan flyttas antingen vertikalt eller horisontellt när behov uppstår. Drivs med ett hydrauliskt system, dessa hinder styr inträde och utträde ur en säker plats. Tålig, balk barriärer fungerar som säkra grindar drivs genom skanning en biljett eller betala en avgift som i en kontrollerad parkeringsplats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147390.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.