Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Memphis automatisk inspektion Stations

Den Bilprovningen Bureau driver tre besiktningsstationer inom Memphis, Tennessee. De datoriserade utsläppen testar de administrerar se till att alla fordon som är registrerade i Memphis uppfyller gällande miljökrav. Alla fordon som är registrerade i Memphis måste passera inspektion inom 90 dagar före registrering. 590 Washington Ave.
Du måste ha en inspektion kvitto att registrera ditt fordon i Memphis.

Huvudkontoret och inspektion station som drivs av Memphis Bilprovningen Bureau ligger i downtown Memphis mellan High Street och North Orleans Street. Det är inte öppet på lördag, men det gör öppet måndag till fredag ​​från 07:00 till 16:00 för alla invånare som bor och arbetar i området downtown. Addera 855 N. Vit Station |
Fordonssäkerhet inspektioner och utsläpp tester skydda invånarna i Memphis.

Norra White Station inspektion station ligger i östra Memphis intill riksväg 40 mellan Summer Avenue och Bartlett Road. Det är öppet måndag till lördag från 07:00 till 16:00 för alla invånare som bor och arbetar i östra Memphis-området.
1720 RKS Kommersiell Cove (Lamar)
Memphis Bilprovningen Bureau motto är "miljö och säkerhet är vår verksamhet."

RKS Commercial Cove (Lamar Avenue) besiktning stationen är belägen i södra Memphis nära Lamar Avenue avsluta off Highway 240. Det är öppet måndag till fredag ​​från 08:00 till 16:00 och lördag från 07:00 till 04:00 för alla invånare som bor och arbetar i södra Memphis-området.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146891.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.